P O N I E D Z I A Ł E K 19.10.2020
- Zupa duet fasolowy
- Ryż jaśminowy
- Udziki z kurczaka pieczone
- Mizeria
- Soczek tłoczony ze świeżych owoców / woda
- Jabłko
- Wafelek kukurydziany
W T O R E K 20.10.2020
- Krupnik
- Ziemniaki gotowane z koperkiem
- Kotlet mielony
- Marchewka gotowana z groszkiem / sałatka z ananasa, kukurydzy, groszku, fasoli, jabłek, papryki, ogórka
- Sok jabłkowo-malinowo-truskawkowy / woda
- Śliwka
Ś R O D A 21.10.2020
- Grochówka
- Naleśniki z serem i polewą truskawkową
- Herbata z cytryną / woda
- Sałatka owocowa
C Z W A R T E K 22.10.2020
- Zupa koperkowa
- Kasza jęczmienna
- Polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym
- Sałatka grecka / kalafior gotowany z koperkiem
- Kompot z owoców mieszanych / woda
- Serek fantazja
P I Ą T E K 23.10.2020
- Zupa pomidorowa z ryżem
- Ziemniaki gotowane z koperkiem
- Polędwiczka z dorsza
- Surówka z czerwonej kapusty, jabłek, cebulki
- Napój pomarańczowy / woda
- Makowiec
Zastrzegamy zmiany w jadłospisie!
Środki spożywcze użyte do produkcji potraw mogą zawierać następujące alergeny: zboża zawierające gluten, soje, mleko, jaja, orzechy, seler, gorczyce, nasiona sezamu, dwutlenek siarki i siarczyny.