Harmonogram obiadowy na rok szkolny 2018/2019

                                                                                                   Szkoła Podstawowa ul. Krasickiego 56

 

Obiady wydawane są w godz. 11.00 – 14.25

1 przerwa obiadowa 11.50 – jedzą klasy 3,4,5 szkoły podstawowej

2 przerwa obiadowa 13.00 – jedzą klasy 6, 7,8 i 3 Gimnazjum

3 przerwa obiadowa 14.10 – jedzą klasy, które rozpoczynają lekcję po południu

Kl. 2 przychodzą na obiad z nauczycielem (harmonogram posiada wychowawca klasy)

Kl. 3 ,które nie przychodzą danego dnia na obiad na pierwszej przerwie obiadowej, przychodzą na posiłek z wychowawcą na inną godzinę. ( harmonogram posiada wychowawca klasy)

Jeżeli klasy 6, 7, 8 lub 3  Gimnazjum kończą lekcje przed pierwszą przerwą obiadową, na obiad wchodzą dopiero po przerwie.

 

                 
  Harmonogram obiadowy     2018/2019      
                 
  godz. poniedziałek wtorek środa czwartek piątek    
  11.00 2c-św   3d-św 2c-św   3d-św 2e-św   2d-św 2a    
  2e-św 2e-św 2b-św 2b-św    
  3a-św 3a-św 11.05-2c  2a 3b-św       
   6a  6c-1/2    
11.50 I PRZERWA Kl.3, 4,5 kl. 3, 4, 5 kl.3, 4, 5 kl.3 ,4,5 kl.3, 4, 5    
  OBIADOWA 4f-1/2 4f-1/2    
    2a-św

6c-1/2

2a-św

2d - św

   
  12.20      
       
13.00 II PRZERWA OBIADOWA Kl.6, 7,8 Kl.6, 7,8 Kl.6, 7,8 Kl.6,7,8 Kl.6,7,8    
  KL.  3 GIM KL. 3 GIM KL.  3 GIM KL.  3 GIM KL.  3 GIM    
     
  2a-wychowawca  2b-wych. 2b-wych.    
  13.30  2a-wych.    
       
14.10  13.55  2d-wych.  2d-wych.    
  III PRZERWA 3b 3c 4d 4f 3b 3c 4g    
  OBIADOWA 5b 5c 4e 5a 4f-1/2 3d  4f-1/2 3a 3d 4b 4d    
  2b    2a  2a  2d 2c 2e 2c 2e    
  14.25    
     
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 

 Harmonogram obiadowy 2018/2019  - szkoła ul. Zimowa

 

  HARMONOGRAM OBIADOWY 2018/2019  
  Szkoła ul. Zimowa  
               
  Godz. PON WTOREK ŚRODA CZWARTEK PIĄTEK  
  10.50 1e   1c 1e 1f 1d   1f 1b   1c  
  10.55   1c   1b    
  11.30 1b 1b     Oa  
  11.40 1a 1a        
  11.50     1e   1e   1d  
  12.00 Ob. Ob. Ob.   Oc Ob.   Oc Ob.  
  12.15 Oa Oa Oa Oa 1f  
  12.30         Oc  
  12.40 Oc Oc        
  12.50       1e    
  13.00 1f   1a   1b 1c 1a  
  13.15 1d 1f   1d 1d   1c      
  13.25       1a    
             
               
               

 

                                                                                                            

 

    Szkoła Podstawowa ul.Zimowa

 

Obiady wydawane są od godz. 10.50 do godz. 13.30

Wszystkie klasy przychodzą na obiad z wychowawcą lub opiekunem ze świetlicy według harmonogramu

( dostępny u wychowawcy klasy)

 

 

in Obiady
Opublikowano: 24 październik 2017
Odsłony: 254
 
 

                                                O B I A D Y

                                                  2018/2019

  1. Wydawanie obiadów rozpoczynamy 06-09-2018r.( czwartek)
  2. W dniach 3, 4, 5 – 09-2018 wpłaty za obiady przyjmowane są w kasie przy portierni w godz. 7:30-13.30
  3. W pozostałe dni kasa czynna jest w godz. 7.30 – 11.00
  4. W miesiącu wrześniu nie dokonujemy wpłat na konto. Wpłata gotówkowa jest jednocześnie zapisaniem dziecka na obiady w roku szkolnym 2018/2019.
  5. Ceny obiadu szkolnego:

        - dla  ucznia w abonamencie      – 6 zł

        - dla ucznia obiad jednorazowy – 7 zł

        - dla nauczyciela w abonamencie – 7 zł

       - dla nauczyciela obiad jednorazowy – 8 zł

       - dla pracowników administracji i obsługi – 7 zł + 8 VAT

       - zupa dla nauczyciela – 2 zł

  1. Obiady jednorazowe sprzedawane są w kasie w godz. 7.30-8.30
  2. Dziennie sprzedawanych jest 10 obiadów jednorazowych.
  3. Jeżeli uczeń uczulony jest na jakiś produkt spożywczy, to fakt ten należy zgłosić osobiście do kierownika stołówki.

 

Abonament za  wrzesień wynosi 102 zł za 17 dni.

in Obiady
Opublikowano: 24 październik 2017
Odsłony: 638

1. Opłata za obiady stanowi iloczyn dziennej stawki żywieniowej i liczby dni żywieniowych w danym miesiącu.

Wpłaty za abonamenty obiadowe przyjmowane będą do 05-ego każdego miesiąca:

- gotówkowe w kasie (przy portierni) w godzinach 7:30- 11:00

- przelewowe na  indywidualne konto bankowe (w tytule przelewu należy wpisać: imię i nazwisko dziecka ,  klasę  , miesiąc za który jest dokonywana wpłata).

Jeżeli nie będą przestrzegane terminy wpłat, dziecko zostanie wypisane z obiadów.

 

in Obiady
Opublikowano: 24 październik 2017
Odsłony: 585
Read More: Zasady obowiązujące przy wpłatach, rezygnacji i odwołaniu obiadów

P I Ą T E K

21.09.2018

Rosół z makaronem

Ziemniaki z koperkiem

Kotlet z ryby

Sałatka szwedzka / warzywa gotowane na parze z sosem jogurtowo-koperkowo-czosnkowym

 Kompot jabłkowo-śliwkowy / woda z cytryną

  Gruszka

 

 

 

P O N I E D Z I A Ł E K

24.09.2018

Zupa ogórkowa z ziemniakami

Makaron Penne

Filet z indyka pieczony w ziołach

Surówka z kapusty czerwonej, jabłek, cebuli / cukinia żółta i zielona gotowana na parze

Kompot z owoców mieszanych/ woda z cytryna i limoną

Śliwka

 

W T O R E K

25.09.2018                      

Grochówka z kiełbaską

Ziemniaki z koperkiem

Kotlet z jajka

Marchewka tarta z jabłkiem z nutą pomarańczową

Fasolka zielona gotowana na parze

Kompot truskawkowy / woda z cytryną i limoną

Borówka amerykańska z jogurtem  

                                  

Ś R O D A

26.09.2018

 Żurek

Ziemniaki z koperkiem

Gołąbki wieprzowo-drobiowe w sosie pomidorowym

Sałatka z pora, marchwi, jabłek, kukurydzy, papryki

Soki owocowe tłoczone z świeżych owoców / woda z cytryna i limoną

Babeczka z budyniem

 

C Z W A R T E K

27.09.2018

Zupa kalafiorowa z mlekiem kokosowym

Kopytka

Schab po myśliwska

Sałatka z buraków, jabłek, cebuli

Brokuły gotowane

Kompot jabłkowo-porzeczkowo-truskawkowy / woda z limoną i cytryną

Banan

 

P I Ą T E K

28.10.2018

Koperkowa z ryżem

Ziemniaki

Ryba po grecku

Ogórek zielony

 Kompot jabłkowy / woda z cytryną i limoną

 Brzoskwinia w syropie                                          

                                        

                            Zastrzegamy zmiany w jadłospisie!   

 

Środki spożywcze użyte do produkcji potraw mogą zawierać następujące alergeny:

zboża zawierające gluten, soje, mleko, jaja, orzechy, seler, gorczyce, nasiona sezamu, dwutlenek siarki i siarczyny.                                                                                                          

                                Zastrzegamy zmiany w jadłospisie!   

 

 

                                                                                         

 

 

 

                             

 

 

                         

                                                                                                                                                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

in Obiady
Opublikowano: 15 październik 2017
Odsłony: 447