Harmonogram obiadowy na rok szkolny 2017/2018

 

Obiady wydawane są w godz. 11.00 – 14.20

1 przerwa obiadowa 11.50 – jedzą klasy 3,4,5 szkoły podstawowej

2 przerwa obiadowa 13.00 – jedzą klasy 6, 7 i Gimnazjum

3 przerwa obiadowa 14.10 – jedzą klasy, które rozpoczynają lekcję po południu

Kl. 2 przychodzą na obiad z nauczycielem (harmonogram posiada wychowawca klasy)

Kl. 3 ,które nie przychodzą danego dnia na I przerwie obiadowej, przychodzą na obiad z wychowawcą ( harmonogram posiada wychowawca klasy)

Jeżeli klasy 6, 7 lub Gimnazjum kończą lekcje przed pierwszą przerwą obiadową, na obiad wchodzą dopiero po przerwie.

in Obiady
Opublikowano: 24 październik 2017
Odsłony: 188

 

Sprzedaż abonamentów na czerwiec 2018r

od 04.06.2018r.     do 11.06.2018r.

PRZELEWY NA KONTA INDYWIDUALNE

( to które dziecko miało w poprzednim roku )

Abonament obiadowy za czerwiec 2018r.

Wynosi  84,00zł ( 14 dni)

                      W celu dokładnego rozliczenia opłat  za obiady

        proszę  o telefon pod numer 22 750 83 80 wew. 42

Odwoływanie obiadów za czerwiec tylko do 15.06.2018, w dniach 18-21.06.2018 nie będą przyjmowane odwołania.

 

                                                                                                      Kasa przy portierni czynna

w godzinach od 7.30  do  11.00

Cena obiadu dla ucznia w abonamencie wynosi 6.00 zł

Cena obiadu jednorazowego dla ucznia wynosi 7.00 zł

 

 

Luiza Adamczyk
 
in Obiady
Opublikowano: 24 październik 2017
Odsłony: 448

1. Opłata za obiady stanowi iloczyn dziennej stawki żywieniowej i liczby dni żywieniowych w danym miesiącu.

Wpłaty za abonamenty obiadowe przyjmowane będą do 05-ego każdego miesiąca:

- gotówkowe w kasie (przy portierni) w godzinach 7:30- 11:00

- przelewowe na  indywidualne konto bankowe (w tytule przelewu należy wpisać: imię i nazwisko dziecka ,  klasę  , miesiąc za który jest dokonywana wpłata).

Jeżeli nie będą przestrzegane terminy wpłat, dziecko zostanie wypisane z obiadów.

 

in Obiady
Opublikowano: 24 październik 2017
Odsłony: 406
Read More: Regulamin stołówki

     

 

P O N I E D Z I A Ł E K

11.06.2018

  • Zupa zacierkowa
  • Ziemniaki młode z koperkiem
  • Kotlet panierowany z piersi kurczaka
  • Fasolka szparagowa zielona i żółta / sałata z polewą jogurtową
  • Kisiel z owoców leśnych / woda z cytryną i limoną
  • Brzoskwinia z syropu

W T O R E K

12.06.2018                      

  • Zupa ogórkowa
  • Makaron Penne
  • Schab po myśliwsku
  • Marchewka tarta z jabłkiem z nutą pomarańczową / brokuły gotowane na parze
  • Sok tłoczony ze świeżych owoców / woda
  • Ciasteczko zbożowe

Ś R O D A

13.06.2018

  • Zupa jarzynowa
  • Kluski leniwe z masełkiem i bułką
  • Koktajl z świeżych truskawek / woda z cytryną
  • Arbuz                                      

C Z W A R T E K

14.06.2018

  • Rosół z makaronem
  • Ziemniaki młode z koperkiem
  • Kotlet z ryby
  • Sałatka z pomidorów i cebulki / ogórek małosolny
  • Sok tłoczony z jabłek i truskawek w kubeczku / woda z limona i cytryną                                

P I Ą T E K

15.06.2018

  • Zupa fasolowa z ziemniakami
  • Kasza jęczmienna
  • Pulpety drobiowo-wieprzowo-cielęce w sosie koperkowym
  • Surówka z młodej kapusty, marchwi, jabłek z sosem vinegrette
  • Kompot wieloowocowy / woda z cytryną i limoną

 

 

 

P O N I E D Z I A Ł E K

18.06.2018

Zupa kalafiorowa

Ryż

Kurczak w sosie słodko-kwaśnym

Kompot z owoców mieszanych / woda z cytryną i limoną

Truskawki z jogurtem

W T O R E K

19.06.2018                      

Zupa kapuśniak

Ziemniaki młode z koperkiem

Kotlet schabowy

Mizeria / marchew żółta i czerwona w plastrach

Sok tłoczony ze świeżych owoców / woda

Babeczka z budyniem

Ś R O D A

20.06.2018

Zupa brokułowa z ziemniakami

Kasza gryczana

Udziki z kurczaka pieczone w sosie własnym

Buraczki gotowane / pomidor

Kompot śliwkowy / woda z cytryną

Banan

                                      

C Z W A R T E K

21.06.2018

Zupa z cukinii, papryki, kapusty z ziemniakami

Spaghetti z mięsem i sosem bolognese

Soczek w kartoniku

 

 

 

 

 

 

Zastrzegamy zmiany w jadłospisie! 

 

Środki spożywcze użyte do produkcji potraw mogą zawierać następujące alergeny:

zboża zawierające gluten, soje, mleko, jaja, orzechy, seler, gorczyce, nasiona sezamu, dwutlenek siarki i siarczyny.

 

Renata Macieja - kierownik stołówki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

in Obiady
Opublikowano: 15 październik 2017
Odsłony: 376