P O N I E D Z I A Ł E K 02.03.2020
- Zupa ryżanka
- Ziemniaki gotowane z koperkiem
- Kotlet panierowany z piersi kurczaka
- Marchewka tarta z jabłkiem / groszek zielony z masełkiem
- Kompot z owoców mieszanych / woda / woda z cytryną
- Jogurt pitny
W T O R E K 03.03.2020
- Zupa z białej kapusty, cukinii, papryki
- Spaghetti z mięsem i sosem bolognese
- Sok tłoczony ze świeżych owoców/ woda / woda z cytryną
- Galaretka z owocami
Ś R O D A 04.03.2020
- Zupa grochówka
- Naleśniki z serem i polewą truskawkową
- Herbata z cytryną słodzona miodem
- Banan z posypką czekoladową
C Z W A R T E K 05.03.2020
- Zupa zacierkowa
- Kopytka
- Schab po myśliwsku
- Kapusta gotowana zaprawiana pomidorami
- Bar sałatkowy / sałatka grecka
- Kompot jabłkowy / woda /woda z cytryną
- Mandarynka
P I Ą T E K 06.03.2020
- Zupa pomidorowa z makaronem
- Ziemniaki opiekane w ziołach
- Polędwiczki z dorsza
- Surówka z kapusty pekińskiej, selera naciowego, rzodkiewki, szczypiorku, kukurydzy, ogórka zielonego
- Sok w kartoniku
- Woda / woda z cytryną
Zastrzegamy zmiany w jadłospisie!
Środki spożywcze użyte do produkcji potraw mogą zawierać następujące alergeny:
zboża zawierające gluten, soje, mleko, jaja, orzechy, seler, gorczyce, nasiona sezamu, dwutlenek siarki i siarczyny.