P O N I E D Z I A Ł E K 10.02.2020
- Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami
- Ryż jaśminowy
- Pierś z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym
- Pomidorki cherry
- Kompot wieloowocowy / woda / woda z cytryną
- Sałatka owocowa
W T O R E K 11.02.2020
- Zupa ogórkowa
- Ziemniaki gotowane z koperkiem
- Kotlet mielony
- Marchewka gotowana z groszkiem
- Kisiel wiśniowy / woda / woda z cytryną
- Gruszka
Ś R O D A 12.02.2020
- Zupa jarzynowa
- Naleśniki z serem i polewą truskawkową
- Herbata z cytryną
- Jabłko
C Z W A R T E K 13.02.2020
- Zupa z białej kapusty zaprawiana pomidorami
- Kasza gryczana
- Gulasz po węgiersku
- Surówka z białej rzodkiewki i jabłek
- Sok tłoczony ze świeżych owoców / woda / woda z cytryną
P I Ą T E K 14.02.2020
- Zupa pomidorowa z ryżem
- Ziemniak gotowane z koperkiem
- Ryba Miruna w cieście naleśnikowym
- Surówka z kapusty kwaszonej i marchwi
- Kompot ze śliwek / woda / woda z cytryną
- Kinder Bueno
Zastrzegamy zmiany w jadłospisie!
Środki spożywcze użyte do produkcji potraw mogą zawierać następujące alergeny:
zboża zawierające gluten, soje, mleko, jaja, orzechy, seler, gorczyce, nasiona sezamu, dwutlenek siarki i siarczyny.