P O N I E D Z I A Ł E K 03.02.2020
- Zupa pieczarkowa z makaronem
- Ziemniaki gotowane
- Kotlet pożarski
- Fasolka szparagowa gotowana na parze / bar sałatkowy / sałatka grecka
- Sok tłoczony jabłko-mango / woda / woda z cytryną
- Banan
W T O R E K 04.02.2020
- Zupa koperkowa z ziemniakami
- Kluski śląskie
- Bitka wieprzowa po myśliwsku
- Sałatka z buraczków, papryki, jabłek, cebuli / kalafior gotowany
- Kisiel z owoców leśnych / woda / woda z cytryną
- Mandarynka
Ś R O D A 05.02.2020
- Żurek z jajkiem
- Pierogi z mięsem
- Surówka z białej kapusty, marchwi, jabłek
- Kompot wieloowocowy / woda / woda z cytryną
- Gruszka
- Jogurt Actimel
C Z W A R T E K 06.01.2020
- Zupa brokułowa z ziemniakami
- Kasza jęczmienna
- Boeuf strogonow
- Marchewki mini / roszponka z gruszką, granatem, serem fetą, pestkami słonecznika i sosem winegret
- Kompot jabłkowy / woda /woda z cytryną
P I Ą T E K 07.01.2020
- Grochówka
- Makaron z serem i truskawkami
- Herbata z cytryną i miodem
- Jabłko
Zastrzegamy zmiany w jadłospisie!
Środki spożywcze użyte do produkcji potraw mogą zawierać następujące alergeny:
zboża zawierające gluten, soje, mleko, jaja, orzechy, seler, gorczyce, nasiona sezamu, dwutlenek siarki i siarczyny.