Jadłospis 03-07.02.2020

P O N I E D Z I A Ł E K 03.02.2020

  • Zupa pieczarkowa z makaronem
  • Ziemniaki gotowane
  • Kotlet pożarski
  • Fasolka szparagowa gotowana na parze / bar sałatkowy / sałatka grecka
  • Sok tłoczony jabłko-mango / woda / woda z cytryną
  • Banan

W T O R E K 04.02.2020             

  • Zupa koperkowa z ziemniakami
  • Kluski śląskie
  • Bitka wieprzowa po myśliwsku
  • Sałatka z buraczków, papryki, jabłek, cebuli / kalafior gotowany
  • Kisiel z owoców leśnych / woda / woda z cytryną
  • Mandarynka

Ś R O D A 05.02.2020

  • Żurek z jajkiem
  • Pierogi z mięsem
  • Surówka z białej kapusty, marchwi, jabłek
  • Kompot wieloowocowy / woda / woda z cytryną
  • Gruszka
  • Jogurt Actimel

C Z W A R T E K 06.01.2020

  • Zupa brokułowa z ziemniakami
  • Kasza jęczmienna
  • Boeuf strogonow
  • Marchewki mini / roszponka z gruszką, granatem, serem fetą, pestkami słonecznika i sosem winegret
  • Kompot jabłkowy / woda /woda z cytryną

P I Ą T E K 07.01.2020

  • Grochówka
  • Makaron z serem i truskawkami
  • Herbata z cytryną i miodem
  • Jabłko

       

                                             Zastrzegamy zmiany w jadłospisie!

 

Środki spożywcze użyte do produkcji potraw mogą zawierać następujące alergeny:

zboża zawierające gluten, soje, mleko, jaja, orzechy, seler, gorczyce, nasiona sezamu, dwutlenek siarki i siarczyny.

Logowanie dla nauczycieli